ALFÖLDI darálós WC
ALFÖLDI darálós WC

ALFÖLDI Darálós WC  1991 óta

Cégünk ezen üzletága daraboló-aprítókéses szennyvíz szivattyúk gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A három évtizedes tapasztalatunk és a több ezer legyártott darálós WC készülék adta rutinunk mellett folyamatosan tanulunk, fejlesztünk. Célunk a lehető legjobb készülékek előállítása a legjobb áron. Természetesen más gyártók készülékeit is forgalmazzuk. Nagyon jó kapcsolatunk van a darálós WC készülék feltalálóival és világelső fejlesztőivel az SFA konszernnel. Világviszonylatban is az egyik legszélesebb kínálattal rendelkezünk, szinte nincs olyan helyzet, amire ne tudnánk megoldást kínálni. Kizárólag minőségi készülékeket árulunk. Szigorú elvárásaink vannak önmagunkkal szemben és minden beszállítónktól elvárjuk a kiváló minőséget.
Csak megbízható, ellenőrzött forrásból származó készülékeket árulunk.
Hisszük, hogy egy cég - akárcsak mi - csak egy tevékenységet űzhet professzionális szinten. Évek alatt megismerve a különböző márkák gyártási kultúráját és a gyártók azon általános gyakorlatát, hogy az általuk nem gyártott berendezéseket mástól megvásárolva csak felcímkézik, mi arra törekedtünk, hogy megtaláljuk, kiválasszuk és megismerjük az eredeti gyártót.
Tettük ezt még akkor is, ha ez macerásnak bizonyult, és sok munkával járt.
A később beigazolódott alapelvünk az volt, hogy egy direkt gyári kapcsolat mindig megbízhatóbb, rövidebb, olcsóbb és gyorsabb, mint bármilyen áttételes kerülőút. Fentiek miatt az általunk forgalmazott termékeket különböző gyártók kínálatából válogattuk össze.
Nevüket, székhelyüket nem kell elrejtenünk különböző referenciák, nevek és kódok mögé, ellenkezőleg, hozzásegítjük Önöket, hogy megismerhessék, és megítélhessék ezeket, termékeikhez a legrövidebb úton hozzájussanak. A termékportfólió kialakításakor a minőség mellett a kimagasló ár/érték arány és a terméktámogatás is meghatározó szempont volt.
Ma a megrendelőink többsége számára tudunk komplett, jóváhagyott és elfogadott gyártmányspektrumot kínálni és szervizelni. Beszállítóinkkal a hosszú évekre visszatekintő együttműködés során stabil kapcsolatokat alakítottunk ki, melyek megrendelőink számára biztosítják a gyártók megfelelő képviseletét. Természetesen a feltöltött és elérhető termékek listája sem teljes, sok esetben csak jeleztük, hogy a gyártmányt forgalmazzuk.
Írjon, ha azonnali információra van szüksége. Sok-sok olyan gyártmány létezik, ahol az Ön forgalmazója helyett, vagy annál kedvezőbb feltételekkel adunk terméktámogatást.

A világon egyedül az ALFÖLDI gyárt kisnyomású készülékeket

Emulgeátor - alacsony nyomású darálós WC
A jól bevált "emulgeátor" termékünk kifejezetten kis nyomású darálós WC, hogy ne nyomja vissza a szennyvizet a zuhanytálcába és a mosdóba. Ezért, ha utólag kerül beépítésre a készülék, akkor sem kell bontani és visszacsapó szelepet beépíteni az összes lefolyóhoz. Az emulgeátor az egyetlen olyan készülék a piacon, ami közös tengelyre szerelt inox daraboló-vágó késes, Noryl Vortex® tárcsás aprító szerkezettel rendelkezik. Ennek a készüléknek nincs szüksége speciális WC papírra, az összes kereskedelmi forgalomban lévőt gond nélkül ledarálja. Saválló acél házas és késes, robusztus szivattyúval szerelt konstrukció. A darálós WC készülékünk mind jobb, mind baloldali kiömléssel kapható, ezáltal az összes Magyarországon forgalmazott készülékkel kompatibilis. A készüléket rendkívül kedvező ára, strapabíró képessége és halk működése tette az egyik legnépszerűbb típussá. Tudomásunk szerint a világon ez az egyetlen kis nyomású darálós WC készülék. A minőséget nem csak munkaállomásonként ellenőrizzük, hanem a kész termékeket minden esetben vízzel is leteszteljük! Ezért a készülékeink maradvány vizet tartalmazhatnak.
Minden tudásunk, több ezer legyártott készülék adta rutinunk azonban nem elég.
Mindig tanulunk, fejlődünk, figyelünk az Önök igényeire, kéréseire.

ALFÖLDI